Mielőtt fejest ugranál a dologba...

GY.I.K.

(Gyakran Ismétlődő Kérdések)

A leggyakrabban felmerülő kérdésekre próbálunk ezen a folyamatosan bővülő oldalon válaszokat adni.

FONTOS!
Olvasd el feltételeinket az adatbázisba való bekerülésről ! Katt ide!

A MUNKÁRÓL

Milyen hosszú szerződések vannak?

Általában 6 hónaposak, de egyes területeken elképzelhető ennél rövidebb is. 2 hónap a legrövidebb időszak, ennél rövidebb időre szóló ajánlat csak akkor érkezik, ha valami "vészhelyzet" áll elő, és helyettesíteni kell valakit.

Mennyi a napi munka?

A show-műsorokban dolgozó zenészeknek 60-90 perces a műsoruk. A háttérzene-szolgáltató művészek 2x45 perces v. 3x45 perces időtartamban zenélnek.

Mennyit lehet ezzel keresni?

A show-műsorokban a kísérőzenészek díjazása általában nettó 45-55 €/show. Olyan muzsikusok, akik önállóan is tudják szórakoztatni a közönséget egész este egy bárban (pl. egy szaxofonos, aki felvett alapokra játszik), megkaphatnak 55-65 Eurót is. Nagyjából ennyit, vagy egy kicsit többet keresnek a musical típusú műsorokban szereplő énekes-táncos előadók. A legtöbb pénzt az angolul (spanyolul, németül) tökéletesen beszélő, szuggesztív, karizmatikus showman-énekesek vihetik haza, akár 80-100 Eurót is naponta.

Bejelentett munka ez?

Természetesen. A munkavállalók a Romantic Corporate egyik cégének az alkalmazásába kerülnek. A társadalombiztosítási díjat és egyéb járulékok fizetését a cég pontosan teljesíti.

Milyen az ideális jelölt?

Persze túl azon, hogy szakmailag megfelel az elvárásoknak...

service 1

FIATAL

Életkorban is, de elsősorban a szívében. Legyen nyitott, rugalmas, életvidám.

service 2

SZERESSE AZT, AMIT CSINÁL

És talán még fontosabb: látszódjon is rajta ez! Nincs lehangolóbb látvány a színpadon egy fapofával játszó zenésznél.

service 3

TUDJON NYELVEKET

Bár a magyar gyönyörű nyelv, hátránya, hogy kevesen beszélik. Az angol vagy spanyol továbbra is szinte elengedhetetlen a napi munkavégzéshez.

AZ ÉLET

Hol lesz a lakás? Mi a költsége?

A zenészek elhelyezése általában 2-3 szobás apartmanokban történik, amit a műsorban szereplő más kollégákkal együtt használnak. A fürdő, a konyha és a nappali közös, és emellett mindenkinek van saját szobája. Ezek a lakások a munkavégzéshez közel, általában a tengerparti városokban találhatók. Strand, boltok, üzletek gyalogosan könnyen elérhető távolságra vannak.

A lakás bérleti díja és rezsiköltsége a munkáltató céget terheli.

Milyen a lakások felszereltsége?

A konyha gépesített és felszerelt. Hűtőszekrény, tűzhely, mikrohullámú sütő van, edények, evőeszközök, tányérok poharak adottak. Mosógép van, TV viszont általában nincs. Ágyneműk, törölközők biztosítva.

Milyen az árszínvonal?

A bolti árak a magyarországi árakhoz nagyon hasonlóak, van ami egy kicsit drágább, van ami egy kicsit olcsóbb. Ha ide kattintasz, akkor kaphatsz némi infót az árakról - egy kis spanyol nyelvleckével egybekötve :)

Mennyi a szabadidő?

Elég sok. Általában este 18:00-19:00 tájban indulnak a zenészek munkába, a műsorok 21 és 23 óra között lezajlanak, és éjfél környékén hazaérkeznek a szállásra. A nap többi része teljesen szabad.

EGYÉB INFÓK

Milyen papírok kellenek a munkavállaláshoz?

Mivel Spanyolország is EU tagállam van szó, a munkavállalás nincs külön engedélyhez kötve, tehát semmilyen papírt nem kell itthon beszerezni ehhez. Utazáshoz és a munkavállaláshoz is elegendő az érvényes magyar személyi igazolvány.

Milyen költségei vannak a munkavállalásnak?

Minimális. Ki kell váltani egy spanyol azonosítási számot (NIE szám = Numero de Identificación de Extranjeros) a rendőrségen, melynek illetéke 15 €. Ezenkívül bankonként eltérő banki költséggel (kb. a magyar banki költségeknek megfelelő szintű számlanyitási és -vezetési díjjal) kell számolni.

Mennyi a MaestroMusic közvetítési díja?

Sikerdíjasak vagyunk, és az is csak egyszer fizetendő. Ez az első külföldi szerződés aláírásakor történik, és 20 000 Ft+ÁFA közvetítési díjat jelent. Minden további szerződés létrejötte már Te kinti teljesítményedtől függ, nem a mi munkánktól, ezért nem is kérünk érte pénzt. Bővebben erről itt!

VAN MÉG KÉRDÉSED?

Tedd fel őket nyugodtan!

info@maestromusic.hu

KAPCSOLAT

Bátran keress minket kérdéseiddel, de ha lehet emailben :).

service 1

MAESTROMUSIC Nonprofit kft

+36-20-311-2721
+36-70-296-3404
-
info@maestromusic.hu