free bootstrap templates

GY.I.K.

A leggyakrabban felmerülő kérdésekre próbálunk ezen
 a folyamatosan bővülő oldalon válaszokat adni.
Ha még van kérdésed, tedd fel itt:

info @ maestromusic . hu

A MUNKA

Általában 6 hónaposak, de egyes területeken elképzelhető ennél rövidebb is. 2 hónap a legrövidebb időszak, ennél rövidebb időre szóló ajánlat csak akkor érkezik, ha valami "vészhelyzet" áll elő, és helyettesíteni kell valakit.

A show-műsorokban dolgozó zenészeknek 60-90 perces a műsoruk. A háttérzene-szolgáltató művészek 2x45 perces v. 3x45 perces időtartamban zenélnek.

A show-műsorokban a kísérőzenészek díjazása általában nettó 45-55 €/show. Olyan muzsikusok, akik önállóan is tudják szórakoztatni a közönséget egész este egy bárban (pl. egy szaxofonos, aki felvett alapokra játszik), megkaphatnak 55-65 Eurót is. Nagyjából ennyit, vagy egy kicsit többet keresnek a musical típusú műsorokban szereplő énekes-táncos előadók. A legtöbb pénzt az angolul (spanyolul, németül) tökéletesen beszélő, szuggesztív, karizmatikus showman-énekesek vihetik haza, akár 80-100 Eurót is naponta.

A kiutazás és hazautazás fizetve van. A szállás is, általában annak minden rezsijével. Az előadások helyszínén szigetenként eltérő szokásjog alapján meghívják a zenekart vacsorára.

Természetesen. A munkavállalók a Romantic Corporate egyik cégének az alkalmazásába kerülnek. A társadalombiztosítási díjat és egyéb járulékok fizetését a cég pontosan teljesíti.

AZ ÉLET

A zenészek elhelyezése általában 2-3 szobás apartmanokban történik, amit a műsorban szereplő más kollégákkal együtt használnak. A fürdő, a konyha és a nappali közös, és emellett mindenkinek van saját szobája. Ezek a lakások a munkavégzéshez közel, általában a tengerparti városokban találhatók. Strand, boltok, üzletek gyalogosan könnyen elérhető távolságra vannak. 

A lakás bérleti díja és rezsiköltsége a munkáltató céget terheli. 

A konyha gépesített és felszerelt. Hűtőszekrény, tűzhely, mikrohullámú sütő van, edények, evőeszközök, tányérok poharak adottak. Mosógép van, TV viszont általában nincs. Ágyneműk, törölközők biztosítva.   

A bolti árak a magyarországi árakhoz nagyon hasonlóak, van ami egy kicsit drágább, van ami egy kicsit olcsóbb. Ha ide kattintasz akkor kaphatsz némi infót az árakról - egy kis spanyol nyelvleckével egybekötve :) 

Elég sok. Általában este 18:00-19:00 tájban indulnak a zenészek munkába, a műsorok 21 és 23 óra között lezajlanak, és éjfél környékén hazaérkeznek a szállásra. A nap többi része teljesen szabad.

Milyen az ideális jelölt?

Persze túl azon, hogy szakmailag megfelel az elvárásoknak...

FIATAL

Életkorban is, de elsősorban a szívében. Legyen nyitott, rugalmas, életvidám.

SZERESSE AZT, AMIT CSINÁL

És talán még fontosabb: látszódjon is rajta ez! Nincs lehangolóbb látvány a színpadon egy fapofával játszó zenésznél. 

MaestroMusic

EGYEDÜLÁLLÓ

Lássuk be, egy féléves szerződés a Kanári-szigeteken, bármennyire is csábító anyagilag, nem biztos, hogy egy háromgyerekes családapának való. 

TUDJON NYELVEKET

Bár a magyar gyönyörű nyelv, hátránya, hogy kevesen beszélik. Az angol vagy spanyol továbbra is szinte elengedhetetlen a napi munkavégzéshez.

EGYÉB INFÓK

Mivel Spanyolország is EU tagállam van szó, a munkavállalás nincs külön engedélyhez kötve, tehát semmilyen papírt nem kell itthon beszerezni ehhez. Utazáshoz és a munkavállaláshoz is elegendő az érvényes magyar személyi igazolvány. 

Minimális. Ki kell váltani egy spanyol azonosítási számot (NIE szám = Numero de Identificación de Extranjeros) a rendőrségen, melynek illetéke 15 €. Ezenkívül bankonként eltérő banki költséggel (kb. a magyar banki költségeknek megfelelő szintű számlanyitási és -vezetési díjjal) kell számolni. 

Sikerdíjasak vagyunk, és az is csak egyszer fizetendő.
Ez az első külföldi szerződés aláírásakor történik, és 20 000 Ft+ÁFA közvetítési díjat jelent. Minden további szerződés létrejötte már Te kinti teljesítményedtől függ, nem a mi munkánktól, ezért nem is kérünk érte pénzt.

VAN MÉG KÉRDÉS?

Tedd fel őket nyugodtan itt:  
info@maestromusic.hu

A CÉG

MAESTROMUSIC
PRODUKCIÓS IRODA
NONPROFIT KFT

KAPCSOLAT

Email: inof@maestromusic.hu 
Mobil: +36 (20) 311 2721 
Mobil: +36 (70) 296 3404